elektrisyenlik
Üye
Transfer panosu şalteri hangi durumda 3 kutuplu hangi durumda 4 kutuplu seçilir.?
Kendi trafosu olanlar da 4 kutup yapacakmış, 4 kutup daha iyiymiş, 4 kutup olmaz ise dağıtım şirketleri jeneratöre ruhsat vermiyormuş falan diye duydum. 3 olacak yada 4 olacak şeklinde bir yönetmelik yada standart var mı? Neden 3, neden 4'ün açıklaması nedir?kendi tra-
fonuzdan yapıyorsanız 3 kutuplu.
bir iki tanesinin bağlantı adresini vermeniz mümkün mü?Forumda, bu konuda çok bilgi var.
transfer panosu o kadar akilli bi mutahit tarafindan kurulmuşki jenerator bile çalişsa sayacimiza endeks yazılıyor.
Sayacdan sonra, ( ana panoda) bir daire transfer panosu duzenlenir. Sebeke ve / veya generatör calısdıgında ona aıt kontaktör çeker, çıkışlar müşterekdir. Bu, çok bilinen bir uygulamadır. Neden hayretle karsıladınız ??Tek transfer panosu var, sayaçlar transferden sonra olacak mecbur, jeneratör çalıştığında tüketim yazmamasını nasıl sağlardın?
transfer sayaç dan sonra olacak. her daire için ayrı transfer yapmak zorundasın. tek transferle olmazTek transfer panosu var, sayaçlar transferden sonra olacak mecbur, jeneratör çalıştığında tüketim yazmamasını nasıl sağlardın?