GörevimizSon olarak...
1- Rapordan anladığım kadarıyla gerilim koruma özelliği sadece YM3P modelinizde var. Monofaze (konut) kullanıcılarıda bu ürünümü kullanmalı. Yani Faz nötr arasına bağlandığında diğer iki fazın eksikliği sorun olur mu...?
2- Bu Trimbax ne yer, ne içer... Yani enerji tüketimi nedir...?
Alakanız ve Sabrınız için Teşekkür ederim...
Ayrıca forumda gündem olarak reklamınız yaptık. Sn. Under Ground ile ikimize birer adet ücretsiz gönderirsiniz herhalde... (Adminler duymasın ).
Sistemler 3 faz,Nötr ve toprak olarak bina edilipyani üç fazlı olarak bina girişine gelip, faz-nöt-toprak olarak yani tek fazlı olarak dairelerde kullanılabilir bildiğiniz üzere...
Bu anlamda 3 fazlı ürün tesitinde dikkat ederseniz, faz-faz testleri ile her fazın nötr ile ve her fazın toprak ile testlerini başarıyla geçmiş görünüyor ürün. Yine bildiğiniz üzere parafudr testlerinde faz-toprak testleri yapılıp, eğer üç fazlı ise toplanarak toplam dayanım amperajı yazılır. Yani 3 fazlı ürünler, tek fazlı ürünleri kapsar.
Bu arada bizim testlerimizde her bir fazın toprak ile arasındaki darbe ölçülmüştür. Yani toplanarak bir değer yazılmamıştır.
1-Özetle, tek fazlı bir evde tek fazlı bir Trimbox'ı güvenle kullanabilirsiniz. Bunu sizin gibi bir ısrarcı teknik adamın net olarak gördüğünü bilip, halkın anlaması için bu kadar detaylandırdığınızı zevkle düşünüyor ve paylaşıyorum.
2-Enerji tüketimi teorik olarak yoktur. Yani sayacı döndürmez, çünkü Watt değerinin çok altında bir değerdir.
Haklısınız. Bir işi yıllarca yaptığınızda, hele bir de ciddi manada okumayı sevmeyen(biz teknik insanlar) bir toplulukla ticaret yaptığınızda mesleki körlükler ve piyasanın yönlendirmesiyle gereksiz gibi görünen ama son derece önemli bazı veriler siline siline bu son halini aldı.Birde ben ecnebice manual guide denen kullanım kitaplarını teknik veri olarak biraz zayıf buldum . Bu tür teknik veriler-grafikler- şemalar son kullanıcı için defter kalabalığı olarak görülse de ben bir teknik eleman olarak önce gözümün sonra gönlümün doymasını beklerim .
https://trimbox.com.tr/templates/trimbox/download/trimbox-kullanim-montaj-klavuzu.pdf#zoom=300
Acaba sizden bu konuda destek beklesek, yani şu taraflarını, şu bilgilerini, şu yönlerini belirtmelisiniz diye bir vakit ayırmanızı istesek pişkinlik mi yapmış oluruz?