fferhat41
Üye
bir sorum olucak ustalara bu köpeksavarların üretiği frekansın şiddetini nasıl arttırabiliriz frekansı bozmadanKatılıyorum.
bir sorum olucak ustalara bu köpeksavarların üretiği frekansın şiddetini nasıl arttırabiliriz frekansı bozmadanKatılıyorum.
bir sorum olucak ustalara bu köpeksavarların üretiği frekansın şiddetini nasıl arttırabiliriz frekansı bozmadan
Konvansiyonel fare kapaniyla 500 kw lik kompresörün için de tam 6 tane fare yakaladım. Hâlâ kökünü kurutamadım. Dadandılar mı bir yere allah kolaylık versin uğraşana. Ilk başta peynir takıyorduk. Peynir takmaktan usandık. En son ekmek içinden hamur yapıp tespih tanesi kadar takiyorum . Onla bile avlanır oldular . Azmettim hepsini avlayacağım.Bu tip cihazlar benim gözümde Elektrik tasarruf cihazı diye sattıkları zamazingoyla aynı.Ses var görüntü yok hesabı. Kritik öneme haiz bir sistem odasına fare haşere kovucu cihaz koyulmuş. Arıza var diye gittik.Beyfendiye misafir olduk sanki.Kabinetin içinde yuva yapmış ,her yerine pislemiş.Fiber optik kabloları kemirmiş. Ultrasonikmiş şöyleymiş böyleymiş hikaye.
Fare yakalayan kedilerimizi köpekler öldürdü. Akşama kadar da miklerini gezdiriyorlar. Bu ne yaman çelişki.köpek temin edin fare sevmezler boğarlar...
https://www.youtube.com/results?search_query=fare+avlayan+köpek
o zaman katil köpekleri halledin sürgün gerek.Fare yakalayan kedilerimizi köpekler öldürdü. Akşama kadar da miklerini gezdiriyorlar. Bu ne yaman çelişki.
Bu hayvanları kısırlaştirmaya geldiler . Hayvanseverler işyerini basti. Hayvanların mikişme ve doğurma özgürlüğü var diye .o zaman katil köpekleri halledin sürgün gerek.
neresi ora? belediyenin görevi onları kısırlaştırmak ve bakmak... avrupa da uyutuyorlar...Bu hayvanları kısırlaştirmaya geldiler . Hayvanseverler işyerini basti. Hayvanların mikişme ve doğurma özgürlüğü var diye .