UPS UYARI LEDİ SÜREKLİ YANIYOR

arifcaltug

Üye
Merhaba 15 kv lık bir ups te uyarı ledi sürekli yanıyor.çalışma modunda ekonomik moda geçiyor . by-pass moda geçiyor ama inverter moduna geçmiyor .hep by-passdan besliyor. yardımm!!

15kV değil 15kVA UPS olacak. Marka model nedir? dijital gösterge arıza kodu falan yok mu? çok eski bir UPS'mi?

Markasi powertech dijital gosterge var ama ariza kodu vermiyor.unlem isarati kirmizi devamli yaniyor moddan by-pass a ve ekonomik moda geciyor.inverter moduna gecmiyor .resimdeki onceki normal hali sag usteki led surekli yaniyor

Ekli dosyalar

• 1441632181193.jpg
    1441632181193.jpg
    74.1 KB · Görüntüleme: 50
Online ups enerji kesintisinden sonra mı bu durum gerçekleşti yoksa normal çalışma modunda birden mi oldu?
Garanti varsa açıp ölçüm yapma v.s. için müdahale de bulunmayın. Garanti yoksa açıp ölçüm yapın. Doğrultma katına akü gerilimine bakın. Cihaz arıza kodu vermesi lazım teknik servisiyle görüşün.

Son düzenleme:
Bu cikma bir ups abi yeni bir odaya kurdum ben bunu kurduktAn Sonra hersey normaldi resimdeku gibi 1 gun sonra baktim kirmizi isik yaniyor bypasa almis kendini reset attim duzelmedi moddan invertere gecmedi akulerde saglam gosteriyor..icinde cam Sigorta atmis olabilir diye dusundum .son care accaz icini heralde

Bu cikma bir ups abi yeni bir odaya kurdum ben bunu kurduktAn Sonra hersey normaldi resimdeku gibi 1 gun sonra baktim kirmizi isik yaniyor bypasa almis kendini reset attim duzelmedi moddan invertere gecmedi akulerde saglam gosteriyor..icinde cam Sigorta atmis olabilir diye dusundum .son care accaz icini heralde

Açıp ölçüm yapmak şart (Önce gözle muayene sonra ölçüm). Dikkatli olun !

Benimde geçenlerde başıma geldi ups sürekli uyarı veriyodu ve by passdan besleme yapiyordu teknik servise gonderdim peki şebekenin enerjisini kesince sistemi besleyebiliyormu

Hayir beslemiyor abi tesekkur ederim

Benimde geçenlerde başıma geldi ups sürekli uyarı veriyodu ve by passdan besleme yapiyordu teknik servise gonderdim peki şebekenin enerjisini kesince sistemi besleyebiliyormu

Sorun giriş doğrultma katın da mı çıkış evirici katında mı anlamak için bir yöntem. Doğrultucu şarj devresinde de problem olabilir.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri