Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Bu sizin yaptığınız mı? Gayet başarılı olmuş.Suat bey nasıl olmuş eski bir ekranlarından cikardim
Bu sizin yaptığınız mı? Gayet başarılı olmuş.Suat bey nasıl olmuş eski bir ekranlarından cikardim
Şimdi Halen uğraştığım spindle bitince cnc torna projesi açacağım. Yani 2 tane cnc olacak. İkisinde de aynı kart ve sürücüleri kullanmak istiyorum. Yani maliyet x2 olacak.4mhz haberleşme hızı sunuyor olsa da Smootstepper olayı eccük pahalı olur 1800 TL
AKZ250 yi iki farklı makinede kullanıyorum. Birisi cnc router onda hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Gayet güzel çalışıyor. Olası çıkarabileceği sorunlar varsa da ben karşılaşmadım. Forumlarda denk gelmedim hiç. Mach3 maksimum 100khz ayarlanabiliyor AKZ250 200khz destekliyor.
Şimdi Halen uğraştığım spindle bitince cnc torna projesi açacağım. Yani 2 tane cnc olacak. İkisinde de aynı kart ve sürücüleri kullanmak istiyorum. Yani maliyet x2 olacak.
Hangi başlıktaydı, bir arkadaş 4'lü TB6600 takım almıştı 70 küsür dolara. Ondan da geribildirim bekliyorum.
Aklım sürekli ethernet SmoothStepper'a gidiyor.
http://www.ebay.com/itm/CNC-Etherne...258619?hash=item3f274c68bb:g:yUAAAOSwQiRUl4sH