Yani iyi bişey mi kötü bişey miarduino tabanlı bu tür kartlar mcu su atmegadır
Yani iyi bişey mi kötü bişey miarduino tabanlı bu tür kartlar mcu su atmegadır
Tabi arduino + rampsa göre kötü fiyat açısından ama arduino ramps bilgisi olmayanlar için oldukça pratik görünüyo tak çalıştır gibi, tabi birde ramps ta 12v olan giriş bunda 24v gerçi motor sürücülerini ayrı bir güçkaynağı ile besleyeniliriz. rampsla genelde pololu sürücüler kullanıldığı için aklımızda cnc için yetersiz kalacağı şeklinde oturmuş. Tb6600 yarzı sürücülerle nasıl bir sonuç çıkar acaba.
Pololu ramps veya cnc shield uyumlu motor sürücüsü geliştiren firma ramps ardıino gibi bunlarında bir çok klonu var
Drv8825 2.2 A ya kadar motorlarda 1/32 step e kadar destekliyor
Evet bununla birlikte yine paralel breakout board kullanılıyor. Tahminimce ucuz Çin malı kartlar da kullanılabilir. Örneğin geçenki arkadaşın (nickini unuttum) 82 dolara aldığı kart (paralel olanı ama) ve TB6600 sürücü seti de gayet iyi çalışacaktır gibime geliyor.Abi bu kart kendi başına bi interface mi değil mi ? Benim bildiğim smoothstepper ise bu karta aiek olarak bi kart daha kullanılıyor
Şimdi bu step/dir'i alsan 542 çaksak,, no'lur? (on numara olur gibi geldi bana)Pololu ramps veya cnc shield uyumlu motor sürücüsü geliştiren firma ramps ardıino gibi bunlarında bir çok klonu var
Drv8825 2.2 A ya kadar motorlarda 1/32 step e kadar destekliyor