bovdeil
Üye
beyler gercekten cok güzel bilgiler sunmuşsunuz bu zamana kadar ama, gercekten bi kaç tane uygulamayı baştan sona kadar anlatan neden yok, ben yarın bi tane PIC programlamak için devre yapıcam ama calısmayınca, ileri geri mi konusayım yani, sizin kullandıgınız CALISAN devrelerden gönderemez misiniz? bir de 1 tane bile led yaksa önemli degil o kadar basit bi programın en baştan sona kadar bi anlatın lutfen ... sonrası önemli degil illaki gerisini hallederim.
Bu "çalışan" Usb programlayacısı devresini bekliyorum mumkunse ... gercekten cok makbule gececek ... Cok zamansız bitirdiler bu comları, patronda 4 gb ramli notebook var, benden paneli programlamak için dandiküs bilgisayarı istiyor yaw tek comu var diye, neyse işte USB PIC DEVRE ... bekliyorum ... Pazar gününü değerlendireyim ...
Bu "çalışan" Usb programlayacısı devresini bekliyorum mumkunse ... gercekten cok makbule gececek ... Cok zamansız bitirdiler bu comları, patronda 4 gb ramli notebook var, benden paneli programlamak için dandiküs bilgisayarı istiyor yaw tek comu var diye, neyse işte USB PIC DEVRE ... bekliyorum ... Pazar gününü değerlendireyim ...