Icini acmisken resimleyip ekleseydiniz bizde ona gore yorum yapsaydik iyi olurdu diye dusunuyorum.
Arkadaslarimiz en muhtemel olasılıkları yazmislar. Ama tahminden ileri gidemiyor. Resim somut bilgi içerir. 10 mesaj yerine belli ilk mesajda sizi yonlendirir.
Elimde bu da var açıyorum lütfen yazılımın güncellemesini bekleyin diyor ondan sonra kapanıyor sinyal yok diyor. Sorun nedir acaba
Üzerinde DT9102HD yazıyor
Üzer,nde digitürk yazıyor ... Ondan ümidi kesin, ancak besleme devresini filan yedek parça olarak kullanırsınız veya eskiciye tv tamircisine hayrına bırakın .
Nereden çağrışım yaptı sabah sabah... Ne günlerdi ne günler. 1…2…3…4.. 8;9 a kadar giderdi ama en fazla 3 ü gorebilirdik Koca Koca adamlar uyduyu koltuğunun altına alıp şifre güncellemek için çarşı pazar gezerdi ayıp bilmeden...
Hele ki Cine5...yedin bizi evladım yedin bitirdim...
Nereden çağrışım yaptı sabah sabah... Ne günlerdi ne günler. 1…2…3…4.. 8;9 a kadar giderdi ama en fazla 3 ü gorebilirdik Koca Koca adamlar uyduyu koltuğunun altına alıp şifre güncellemek için çarşı pazar gezerdi ayıp bilmeden...