Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıdaki sistem iş yerinde kurulu.. Acaba bu sisteme bakarak uzaktan izlenip izlenmediğimiz hakkında yorum yapabilir misiniz.
Kesin emin olmak için ne yapmak lazım. Nasıl emin olabiliriz.
merhabalar,
aynı sistemi bir firmaya bizde kurduk , üzülerek söylüyorum , evet izleniyorsun.
şöyleki bilgisayarda açtığın bütün sayfalar , yaptığın bütün işlemler server e kayıt ediliyor.
Monitör pc monütörü değil ama normal 9 kareye bölünmüş sadece güvenlik kameralarının izlendiği monitör. yani kameraları izliyorlar dediğine bakılırsa ama pc i kontrol ediyorlar mıdır ki...
Hocam şimdi beni asıl ilgilendiren uzaktan yani evlerinden izleyip izlemedikleri... Servere kayıt yapması bir şeyi değiştirmiyor zaten dvr cihazı kayıt ediyor.. Acaba servere kayıt olupta mı evden servere ulaşıp kaydı izliyorlar... canlı veya banttan
Ama evlerinden canlı bir şekilde bizleri kameralardan izliyorlar mı onu merak ediyorum.. Bu konu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz..
Birinin sizi izleyebilmesi için Statik İP yi bilmesi yetersizdir.Kayıt cihazınızın şifresinide bilmesi gerekir. Şifreyide sadece o sistemi kuran bilir. Onunda kolayı cihazın hesap ayarlarına girip tüm şifreleri değiştirin hepsi bukadar.