VG8C-XP CHATEAU güvenlik kart 8'li önerirmisiniz almayı

Bilginiz eski kalmış. En son driver ve programları ile (3-4 seneden bu yana) hem client yazılımından hem de internet explorer üzerinden tüm kameraları aynı anda izletebiliyor bu kartlar. Mediaplayer desteği de kaldırıldı artık. Explorer da tam Ekran yapma şansı yok, client programında tam ekran mümkündür.

merhabalar kartı pc ye kurdum fakat kamera lar için ekranda 8 e veya 4 e bölnmüş bir ekran gelmedi pragam ile ilgili bir yerlerde hata yapıyorum sanırım bana bu konuda driverler ile ilgili link verebilirmsiniz ben kurduğum driverleri kaldırdım hangi driverleri yüklemem hakkında bana link veya driver in sürüm bilgisi hakkında yazarsanız tam olarak kullanmam için gerekli driverleri bende pc ye kurucam sizlerden bu konudada rica da bulunabilirmiyim .benim kurduğum programda menüde bazı yerlerde değişiklikler yaparken kamerların ekrana gelmesi ve kayıt yapma ikonuna bassamda ekranda değişiklik veya komutlarımı yerine getirmek ile ilgili hiç bir değişiklik olmadı .sanırım yüklediğim driverde sorun var veya bende konu hakkında yardım rica edeceğim.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,731
Kullanıcılar
452,450
Son üye
DOGUŞ KOÇ

Yeni konular

Geri