Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vinci hareket ettiren yürüyüş motorları için nasıl bir koruma yapmalıyım 3 kw 2 motor ve bir kontaktörden paralel besleniyor yapan firma Sigorta kullanmış ben mkş düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz nedir?
vincin yürüyüş sistemini düşünün 2 ayaktada 3kw 2 motor var bu motorları bir kontaktör besliyor paralel bağlanmış koruma olarak Sigorta kullanılmış ve motorlar yanıyor
vincin yürüyüş sistemini düşünün 2 ayaktada 3kw 2 motor var bu motorları bir kontaktör besliyor paralel bağlanmış koruma olarak Sigorta kullanılmış ve motorlar yanıyor
Her iki motora ayrı ayrı 6-10A Siemens motor koruma kullanıp ayarını 7A ayarlayacaksınız.Kumanda devresinde motor korumaların kontaklarını seri kullanıp hangisi arıza verirse versin sistemi durduracak şekilde bağlayacaksınız.Kullandığınız vincin Portal vinç olduğunu anlıyorum tek tarafın yürümemesi için bu şekilde bağlamalısınız.
motor koruma takılan bir sisteme artık daha termik takılmaz. motor koruma olan bir sisteme sigortada takılmaz. zaten motor koruma ikisinin işini görüyor.celik-cpu arkadaşımızın dediği doğru ama 6-10motor koruma yüksek 4-6 senin işini görür saygılarımla.