Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim fikrim görsel programlama öğrenmek istiyorsan kesinlikle c# öğrenmelisin.Şuanda ilgi görüyor ama Gelecekte en çok ilgi gören dil olucak.Basitçe C++'ın programlama mantığı ve visual basicin kolaylığını içeriyor şeklinde açıklanabilir.üstelik visual 2008 de seriport iletişimi çok kolaylaştırılmış.
visual basic mi kaldı artık piayasada demek isterdim ama sorduğuna göre hala kullanılıyo demkki.ayrıca delphi önemli bir dil.c# ise OBJECT ORİENTED yani nesne yönelimli programlama dediğimiz bir programlama dili.Aslında bu dil microsoftun JAVA ya karşı çıkarmış olduğu ve desteklediği bir dil..burda akla gelen ilk şey şu:madem microsoft destekliyo neden bu dili örenmeyelimki..ayrıca delphiye göre çok avantajlı ve yeni bir dil sayılır.ayrıca güncellğini uzun süreler sürdürecek gibi duruyor..başarılar
C# , diyorum ben oda java gibi platform bağımsız olma yolunda artık uygulamalar network üzerinden olmadıkça pek bir anlam ifade etmiyor o yüzden c#,
Elbette bir elektronikçi için C++ 'da gerekli ama zaten yakın diller ...