Yük ayırıcısı manevra

electrics

Üye
Katılım
15 Nis 2008
Mesajlar
694
Puanları
6
Yaş
39
Arkadaşlar , bu sigortalı ayırıcıların manevrasında özellik arzeden bir şey var mi ? yani mesela bir kesici açma kapamaya göre farklı dikkat edilmesi gereken bir durum veya şart gibi? bu ayırıcıları uzaktan açma kapama mümkün mü?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İşlemi yük altındayken yapmayınız.Ayrıcı ile manevra yaptıktan sonra;ayırıcının topraklama yataklarının geçtiğinden emin olun.
ayırıcıları uzaktan açtırmak mümkün değil.manevra kolu ile açmaktan başka çözüm yoktur
 
yük altında açamadıktan sonra ne işe yarar ki adi üstünde yük ayırıcısı...
 
Sigortalı yük ayırıcılarını uzaktan açtırabilirsin ama kapatamazsın. Açma ve kapatma için özel birşeye ihtiyaç yok. Ama kapatırken sigorta atık mekanizmasına dikkat etmek gerekir. Sigorta atık olmasa bile sigortalı yük ayırıcısı sigorta atık konumda kaldıysa kapatılamaz....

Kolay gelsin......
 
Uzaktan açıp kapatabilirsin,yanlız yük altında kesinlikle olmaz,Uzaktan kumanda ile açılıp kapanan sigortalı ayırıcı yapılıyor motorlu ve yaylı ama çok pahalı.Temsan yapmış.
 
bu konumla kapatamama durumu dikkatimi celbetti. nasıl bir alaka veya mekanizma var ki kapatamiyoruz?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,857
Mesajlar
921,040
Kullanıcılar
450,970
Son üye
aysun demir

Yeni konular

Geri
Üst