arkaplan
Profesyonel Üye
Ben bu kabloyu nerede bulup deneyeceğim ?
Sormamış olayım .
Kolay gelsin . Sağlıcakla ..
Ben bu kabloyu nerede bulup deneyeceğim ?
Ben elektrikçi değilim. Anca tv veya adaptör kablosu test edebilirimSormamış olayım .
Kolay gelsin . Sağlıcakla ..
Ben elektrikçi değilim. Anca tv veya adaptör kablosu test edebilirim
işlerini adam gibi yapanlara, doğru inisiyatif alabilenlere kimse laf söylemiyor, aksine saygı duyuyor. burada kuryeler, postacılar gelen paketin ne olduğunu biliyorlar ( kargo) ve % 95 i bizim alış veriş yaptığımız mahallemizin bakkalına bırakıyorlar ve bu güne kadar sıkıntı çıkmadı. hatta akşama kargosunu almayana bakkal fırça atıyor. yani düzen ve kanunlar esnetilebilir ama iyilik doğrultusunda.Postacılarında sorumluluk var .
İyi niyet var ama posta kaybolma ihtimali ve diğer durumlar var .
işlerini adam gibi yapanlara, doğru inisiyatif alabilenlere kimse laf söylemiyor, aksine saygı duyuyor. burada kuryeler, postacılar gelen paketin ne olduğunu biliyorlar ( kargo) ve % 95 i bizim alış veriş yaptığımız mahallemizin bakkalına bırakıyorlar ve bu güne kadar sıkıntı çıkmadı. hatta akşama kargosunu almayana bakkal fırça atıyor. yani düzen ve kanunlar esnetilebilir ama iyilik doğrultusunda.
postacı kargoyu bakkala bırakırsa yasal mı? değil, etik mi? evet. çünkü kimse mağdur olmuyor. ödemeli kargolarımı bile ben bakkalıma teslim ettiririm. ben hem kargocuya, postacıya güvenirim hem de bakkalıma güvenirim. evimde ağaç olacağıma benim güvendiklerim bana yeter. karşılıklı tanışıklık güven ve düzen devam etmeli.