gerçi arkadaşın sorunu çözülmüş ama ben bir kaç noktaya temas etmek istedim.İlk önce arkadaşın sorunu "termik açması" değil sigorta atmasıyutek06 ' Alıntı:İyi günler arkadaşlar yardımlarınıza ihityacım var.
18.5 Kw lık santrafüj motorumuz var. yıldızdan üçgene geçtiği anda sigortayı attırıyor. sigortayı kaldırdığımda bir veya iki defa normal olarak çalışıyor ama en sonununda sigortayı attırıyor bazende ilk açtığımda atıyor Sigorta. önce kontaklarının yapışık kaldığını düşünmüştüm ama değiştirdikten sonra başka bir sorunu olduğunu düşünmeye başladım yardım eder misiniz?
geçen başıma geldi.Aynı şekilde sigorta atıyordu.Sigortayı değiştirdim,süzeldi.Galiba zamanla özelliklerini yitiriyorlar.Tabii bende motor önce yanmış,patlamalar olmuştu.Sigortayı bu olayın bozduğunu düşünmüştüm.yutek06 ' Alıntı:İyi Akşamlar arkadaşlar sanırım sorunumuz çözüldü. benim devrede kullandığım Sigorta 63A C modeli idi. bu sigortayı sıfır takmıştım. iyi de bir marka olarak biliyordum. ama aynı özellikte başka marka sigorta takınca sistem çalıştı. sanırım benim kullandığım sigorta orjinal değildi.
Önerileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Saygıdeğer volcanoos arkadaşım ben C modelini de gecikmeli olarak biliyorum. acaba yanılıyor muyum? Konuyu gerçekten çok iyi yerden yakalamışsın. yinede sağol.