Yıldızdan üçgene geçişte Sigorta attırıyor yıldız kontaktöründen iki fazı yer değiştirdim yine sigorta atıyor sebeb açil yardımcı olurmusunuz lütfen
Motor iki faza kalıyor olabilir (sigortayı kontrol edin) eğer sargı uçlarını yer değiştirmişseniz yine de motor iki faza kalıyor olabilir sargı uçlarını kontrol ede ede girmeniz daha sağlıklı olur.Yıldızdan üçgene geçişte Sigorta attırıyor yıldız kontaktöründen iki fazı yer değiştirdim yine sigorta atıyor sebeb açil yardımcı olurmusunuz lütfen
Yıldızdan üçgene geçişte Sigorta attırıyor yıldız kontaktöründen iki fazı yer değiştirdim yine sigorta atıyor sebeb açil yardımcı olurmusunuz lütfen
N S kutuplarının döner manyetik alanın meydana getirmeyip kutuplar arasında zıtlık olabılır. vibrasyon sarsıntı tıtremede meydana gelebılırYıldızdan üçgene geçişte Sigorta attırıyor yıldız kontaktöründen iki fazı yer değiştirdim yine sigorta atıyor sebeb açil yardımcı olurmusunuz lütfen