ibora
Usta Üye
107mm flanş yaptırmak zor gibi geliyor bana. Onun yerine normal flanşa silindir ayak ekleyerek takılabilir.
Süper fikir bu niye benim aklıma gelmedi? Teşekkürler...
107mm flanş yaptırmak zor gibi geliyor bana. Onun yerine normal flanşa silindir ayak ekleyerek takılabilir.
MELSO OTOMASYON A.Ş., Atıksu arıtma tesisi otomasyonu, İçme suyu arıtma tesisi otomasyonu, MCC Panoları, PLC Panoları, AG Panoları, alt destekli mil, alt destekli miller, alüminyum sigma profil, ana dağıtım panosu, ABB Pano, AC servo motor, AG pano, Ökkeş Bey ilgileniyor. listenizi mail ile yollayın gerçekten uygun fiyatlar olduğunu görürsünüz...hocam online olarak sigma alınacak bir yer varmı ben bulamadım okadar baktım halbuki
MELSO OTOMASYON A.Ş., Atıksu arıtma tesisi otomasyonu, İçme suyu arıtma tesisi otomasyonu, MCC Panoları, PLC Panoları, AG Panoları, alt destekli mil, alt destekli miller, alüminyum sigma profil, ana dağıtım panosu, ABB Pano, AC servo motor, AG pano, Ökkeş Bey ilgileniyor. listenizi mail ile yollayın gerçekten uygun fiyatlar olduğunu görürsünüz...
Pcye gecince bakarim hocam
[MENTION=49289]ibora[/MENTION] hocam kullandıginiz araba mil ölçüleri nedir? Ayrica köprüyle arabaları bagladıginiz aparat hazır mı?
KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Y köprüsü alt destekli olmadığı müddetçe randıman vermez . işin başındayken alt destekliye çevirirsen iyi olur. 60cmlik köprü bile alt desteksiz baya esneme yapıyor.Köprü monte edildi.
KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.