Yeni iş yeri açmak istiyorum

Yeni bir Elektirik Elektronik üzerine malzeme satmak ve bu sektörde ilerlemek istiyorum nasıl yapabilirim desteklerinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum

İş yeri satiş üzerine olunca; bulunduğunuz yer, diğer rakipleriniz, hedef müşteri kitleniz hedef cironuz ne olabilir. Önce bu sorulara cevabınız olmalıdır. Genel olarak iş satiş olduğu zaman sermaye çok önemlidir. Son kullanici sizde aradığını bulmak ve uygun fiyat arayacatir. Bunları sağlayabilmek için güçlü bir sermaye olmalı ki, alırken hesaplı alın, talep görebilecek bütün çesitleri stoklayabilin. Bizim meslek dallarında satış çok sermaye gerektiriyor. Ama bilgi ve beceri ile yapabileceğiniz, tamirat, servis,vb. İşler satıştaki kadar büyük sermaye gerektirmiyor.

Gördüklerimizin sonucu ! Ayrıca,buna ikaveten, İTİBAR kelimesini ! yazmayıda unutmuşum.
@tknsyn

Peki malzeme satmak değil de ortaya bir otomasyon yazılım projeleri satmak için aşırı bir sermayeye gerek yok dediniz? Peki ne kadar sermayaye gerek var ve de ek olarak nelere gerek var? Otomasyon firmasi kurmak mantıklı mıdır? Degerli fikirlerinizi merak ediyorum.

Merhaba ilk önce bir işletme eğitimi alın temel düzeyde olsa stok nedir ,stok maliyeti nedir, enflasyon nedir,kdv ve ötv fiyatlar yansıtılması veriler vb konularda temel düzeye bilginiz olsun.kar ediyormuş gibi görünürsünüz ama bir bakmışsınız sermayeden yemiş olursunuz 2 3 yılda iş yapsanız bile bir arpa boy yol almamış olursunuz. iyi bir muhasebeci bulun .

Her türden satıs için 3 yöntem var
1 -dükkan işlek yede olup tabelaya veya vitrindeki ürün yardımı ile ürün satmak. 2-Sosyal network yardımı ile ürün satmak (aile arkadas cevresi vb) 3- sosyal medya.

Merhaba ilk önce bir işletme eğitimi alın temel düzeyde olsa stok nedir ,stok maliyeti nedir, enflasyon nedir,kdv ve ötv fiyatlar yansıtılması veriler vb konularda temel düzeye bilginiz olsun.kar ediyormuş gibi görünürsünüz ama bir bakmışsınız sermayeden yemiş olursunuz 2 3 yılda iş yapsanız bile bir arpa boy yol almamış olursunuz. iyi bir muhasebeci bulun .

Her türden satıs için 3 yöntem var
1 -dükkan işlek yede olup tabelaya veya vitrindeki ürün yardımı ile ürün satmak. 2-Sosyal network yardımı ile ürün satmak (aile arkadas cevresi vb) 3- sosyal medya.
Bu temel işletme, satış kısacası para eğitimini nasıl alabilirim tavsiyeniz var mi?

Bu temel işletme, satış kısacası para eğitimini nasıl alabilirim tavsiyeniz var mi?
güzel insan, en güzel eğitim çalışarak öğrenmedir. durumunu ve yerini bilmiyorum. mümkünse dükkan açmayı düşündüğün yerden uzak bir yerde (ilçe veya il olabilir) kafandaki dükkanı olan bir yerde 6 ay kadar çalış ve öğren. alabileceğin en güzel eğitim budur. ilk önce ön muhasebeyi öğrenirsin, sonra satış ve kar oranlarını. gelir gider dengesini, stok takibi ve cari böyle öğrenilir. amaaan dükkanı açayım öğrenirim dersen çok kaybedersin.

Son düzenleme:
güzel insan, en güzel eğitim çalışarak öğrenmedir. durumunu ve yerini bilmiyorum. mümkünse dükkan açmayı düşündüğün yerden uzak bir yerde (ilçe veya il olabilir) kafandaki dükkanı olan bir yerde 6 ay kadar çalış ve öğren. alabileceğin en güzel eğitim budur. ilk önce ön muhasebeyi öğrenirsin, sonra satış ve kar oranlarını. gelir gider dengesini, stok takibi ve cari böyle öğrenilir. amaaan dükkanı açayım öğrenirim dersen çok kaybedersin.
Katılıyorum fakat su an bir firmanin otomasyon yazılım departmaninda çalışıyorum baska bir departmanda calisma sansim yok

Forum istatistikleri

Konular
129,755
Kullanıcılar
452,504
Son üye
davut111

Yeni konular

Geri