MİKRODEV , ENDA , PARSNAV , ELIAR , EMKO ..... ve diğerleri bunların Siemens olmasını beklemeyin , global pazarda söz sahibi olamazlar ekonomik güçleri de buna yetmez, küçük çaplı projelerde yerli imalat ile dışarıdan ithalatı azaltırlar ,
vatana millete katkısı olurlar bundan dolayı hepsinin eline sağlık, ben olaya başka türlü bakıyorum
Bogaz köprüsünde simitçiler vardır , herkes simit satmaya çalışır , halbuki bir tanesi farklı bir şey satsa
parayı basacak , bence PLC üreten çok var ve gereksiz işlerle uğraşmayalım , farklı çözümler üretelim !!!
kim bir tankın elektronik kartlarını üretiyor ? kim bir rüzgar tribünü redresörlerini üretiyor .....
vb özel uygulamalara yönelin şimdi aklıma isimleri gelmiyor yüzlerce örnek veren çıkacaktır ,
Almanya ve İsrail bunu çok iyi başarmış
bu cihazın benzeri WAGO da ve PHOENIX de var , hatta 6 yıl önce kullandım MIKRODEV kardeşim beni anlamadığınız kesin hala bir yarış derdindesiniz , reklamı bırakın işininizi yapın bence , TELIT in yaptığı gsm modülünü yap sonra burda ben bunu yaptım diye konuşMikrodev tek plc cihazı içine hem GSM, hem Ethernet, hem Modbus entegre ederek çalıştırmaktadır. Mesela bu Siemens gibi firmalarda yok. Cihaz ethernetten bağlı iken bağlantı kopsa GSM'e geçebilmektedir.
Ayrıca PLC cihazı hem modbus modem hem plc olarak çalışabilmektedir. Bu da siemens gibi dev firmalarda yok.
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...
bu cihazın benzeri WAGO da ve PHOENIX de var , hatta 6 yıl önce kullandım MIKRODEV kardeşim beni anlamadığınız kesin hala bir yarış derdindesiniz , reklamı bırakın işininizi yapın bence , TELIT in yaptığı gsm modülünü yap sonra burda ben bunu yaptım diye konuş
@electroniceng i yanlış anladınız herhalde. Türkiye den Siemens çıkmasın çıkamaz demiyor.
Piyasada lider olan firmalarla aynı ürünü üretip rekabet edemezsiniz diyor. Yani Siemens olabilmek için
piyasaya yeni ürün çıkarmak, ilk olmak gerekir. Piyasada ilk olmanın önemini de hepimiz biliyoruzdur zaten