çok doğru. Bu yönetmeliklerin tümünü ve kanun hükümlerini defalarca okudum ve yorumladım evet yorumladım diyorum çünkü bize bunları eğitimde anlatan meslektdaşlar olsun avukatlar olsun kesin hiçbirşey söyleyemiyorlar çünkü çoğu yönetmeliğin ve kanun hükmünün ucu açık net bir şey yok. Hal böyle olunca da sizin yorumlarınızdan yararlanma gereği duydum. Bu noktada ilk yapılması gereken önce gerekli kurumlara (Tedaş,emo vs) ilşk olarak işletme sorumlusu olduğumuzu belirticez ve daha sonra tesisle ilgili tüm işgüvenliği malzeme ve kurallarını belirleyip eksiklerin yerine getirilmesini sağlıyacaz. Buraya kadar hemfikir isek bir sonraki aşamada tesis manevralarına geçelim. Olası bir manevra halinde (154 kV manevralardan bahsediyorum) işletme sorumlusunun nezaret etme gerekliliği bulunmakta. Benim tesiste bulunmadığım anlarda acil manevralarda benim tablocu arkadaşlara telofon yahut başka bir şekilde uzaktan yönlendirme ve görevlendirme ile manevrayı yaptırıp yaptıramamam hakkında şüphelerim var ve eğer olası bir kazada benim olay yerinde bulunmadığımdan ötürü taksir değilde direkt kasta mı girerişlenen suç? Şimdilik bu kadar soru yeter sanırım.hicbirsey ' Alıntı:Sayin darma,
Biz millet olarak kanun yonetmelik veya ...