Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok okul için değil yeni başladim iş için kendimi gelistirmek için böyle denemeler yapıyorum...


Kolay gelsin.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Boş vaktin çok herhalde

Ah keşke Atölyeye 3 aydır ayak basamadım iş güçten.

Yeni gelen bir üyeye sorduğu sorudan dolayı sert tepki gösterilmesini doğru bulmuyorum açıkçası. Çünkü böyle yapınca o kişi büyük ihtimalle foruma bir daha uğramayacak. Onun yerine soruyu soranı doğru istikamete yönlendirmek daha iyi bence. Neticede forumlarımız neden var? Bilgi paylaşımı ile gençlerin bilgi seviyesini arttırmak ve Ülkemizin yükselmesini sağlamak
 
Burdan kaçar belki mekatronik.org'a gelir daha iyi olmaz mı
 
iki forumun da amacı aynı, rekabet etmiyoruz

Şimdiki gençler son derece saygısız olabiliyorlar. Zeki olan gençlerin de genellikle otorite problemi oluyor, artistlik yapmadan duramıyorlar. Böylelerini güzel bir dille saygılı olmaya davet etmek tamam da, azarlamak, dalga geçmek, fırçalamak doğru değil. O gencin bilgisini arttırması ve ülkeye hizmet etmesi, bize saygı göstermesinden çok daha önemli.
 
Latife yapıyorum kesinlikle haklısınız. Bu düşüncede olmasanız onca işiniz arasında forumlarda vakit geçirmezdiniz. Mekatronik.org'dan Harmonik saygılar, sevgiler.
 
Sayın hocam;
Burada olma sebebimiz, elbetde bilgi paylaşmak, yardımcı olmak. Ama, soru, amacını anlatmıyor, çeşitli mecralara çekılebiliyor veya hiçanlam ifade etmıyorsa. teşbihde hata olmaz." bir deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı çaıkaramamış durumuna dönüşüyor.
Arkadaşlar, anladıgı yönde yardıma kosuyor ama karman çorban bir ortam olusuyor.
Demek istediğimiz şu, türkçeyi güzelce ve yerinde kullanın..
 
Bu tür arkadaşlar foruma tekrar uğramıyorlar zaten. Çoğunluğu vize final dönemlerinin üyesi, bu arkadaşların kendilerine yararı yok ki ülkeye yararları olsun!
 
@zeybek ustam, artık gençler Türkçe konuşamıyor. töreyi* bilmiyorlar. büyük ne demek onu da bilmiyorlar. pat dalıyorlar ortaya salıyorlar soruyu yakala yakalayabilirsen. sıfat kullanmaktan sabıkalı ben sonra günahkar oluyorum.

yahu insan evladı, önce kendini bir tanıt. sıfatların yeteneklerin ne bize tanıt. sonta sıkıntını sor. adam/genç/çocuk giriyor foruma (googulamada ilk sıralarda çıkıyoruz ya) nam-ı kemal* gibi soruyor "bu mektup nereye gider" diye bizde tren garındaki vatandaş gibi cevap veriyoruz. işte sorun burada başlıyor.

be insan evladı bir de benim gibi geç ve güç anlayanlar için alt yazı geçerek sor şu soruyu. neden sonuç ilişkisini içersin soru


* nam-ı kemal = namık kemal fıkralarındaki hatalı tanıtım namık kemal değil nam-ı kemal olan kişi denmektedir.
*töre= Türk töresidir. orta asyadan günümüze kadar ulaşamayan büyüğe saygı, ustaya saygıdır. kişiye saygıdır. ve saygı gösterirsen saygıyı hak edersin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…