Bu Entegre Ne Entegresi Yardım Lütfen

ffdg6322 zaten içinde hem p hemde n var ama 4 tane alın yedek olsun
 
Bide son olarak sunu ogrenmek istiyorum. Bir servo motor icin iki adet kullanilmis.O fetlerin ic yapisinda 2 fet var tani toplamda 4 mosfet değilmi ?
 
evet 4 transistor olacak bir motor için H ibaresi devre kurulunca H harfine benzer şematiği. internette araştırın H köprüsü devresi diye. H harfinin sol üst alt ve sağ üst altında transistor vardır.
 
fdg6322 bunun en küçük kilifi sot23-6 oluyor demi ? Birde bunu yurt içinde bulmam zor demi mecbur yurtdışından siparisetmekm lazim demi. Bu arada yardimlariniz ve verdiginiz bilgiler için çok sağolun
 
İst oturuyorsan Karaköy deki elektronkçilere bi uğra herkes yardımcı olmayabilir ama... çift n-p kanal mosfet diye ara verdiğim linkteki resmi kağıda çiz :) benzer yapıda farklı ürünler al denemelik faklı modeller de çalışabilir veya direk yurt dışına sipariş ver 2 gün sabret sinirini yıpratma :)
 
Yurtdışı siparis ederim beklerim ya bursadayim burda cok elektronik ci var malzeme satan Karaköy gibi geçerken sorarim olmadi yurd disi sipariş ederim. Kılıf bisey demediniz :) Bndeki mosfetlerin buyuklugu max 3mm dirçektiğim resimlerde az büyük gibi çıkmış :)
 
Doğru kılıf biraz baktım da sot363 ve sc70 aynı boyutlarda gibi ifadeler gördüm.
 
Evet yeni siparis ettiğim kart geldi :)
bu daki entegrenin ismi 32EA olmuş.
Screenshot_2015-04-03-17-11-27.png
 
Revizyon farkı var, eskisine baktım rev:01 bu 09 ;) hadi gözün aydın.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,206
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Geri
Üst