Dalgıç pompada motor sürücüsü

Bahadır26

Üye
Katılım
13 Ağu 2019
Mesajlar
48
Puanları
1
Yaş
32
Hepinize merhabalar dalgıç pompada motor sürücüsü kullanmak sıkıntı yaratır mı 7.5 kw 10 hp dalgıç pompa mevcut bazen su fazla geliyor sürücü kullanımı nasıl önerebileceğiniz sürücüler nelerdir şimdiden teşekkürler
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Soft starter.Ancak,3 fazdan ! yolve-
rici tip olması daha doğru.Sürücü
değil,soft starter olacak.Sürücü,da-
ha pahalı bir çözüm.
 
Hepinize merhabalar dalgıç pompada motor sürücüsü kullanmak sıkıntı yaratır mı 7.5 kw 10 hp dalgıç pompa mevcut bazen su fazla geliyor sürücü kullanımı nasıl önerebileceğiniz sürücüler nelerdir şimdiden teşekkürler
sürücü çözüm olmayabilir, çünkü pompalar sabit güçte sabit verim için tasarlanırlar. size en kolay çözüm, ihtiyacınız olan debiyi ayarlayacağın bir bypass sistemidir. yine de sisteminizi, kullanma amacınızı bilmeden doğru çözüm olmayabilir. yani sisteminizi ve kullanım amacınızı ve şeklini belirtirseniz daha çok çözüm üretilebilir.
 
Damlama sulama sisteminde kullanıyorum.suyun basıncı fazla gelince damlamalar patlıyor.güneş paneli ile dalgıç pompa sisteminde de sürücü kullanıyorlar bir sıkıntı yok gibi sabah saatlerinde az su ile başlıyor güneş çıkınca çoğalıyor.
 
Sorununuz dağru anladı isem güneş panelleriniz tam kapasidede çalışınca damlamalarınız patlıyor.
Benim bildiğim iki cözüm yolu var.
1. Yol kuyu cıkışına 1 adet t atın t nin cıkışına 1 adet vana montajı yapın vananın cıkışınıda kuyunu içerisine geri verin. Panellet tam kapesitede çalıştığında basıncı düşürmek için t vanayı biraz biraz acın istediğiniz su basıncına geldimi o şekilde bırakın. Tavisye ederim diyer yollardan daha kolay ve ileride fazla suya ihtiyaç oldu mu ekstra masraf etmesiniz.
2.Yol Dalgıç pompayı değiştirmek veya kademesinin düşürmek


Not: Akıma gelen farklı yollar var ama tam olarak bilgili olduğum bir alan değildir forumda daha bilgili kişiler sormalısınız.
Örnek:
Sürücüye parametre girerek çalışma frekansını düşüre bilirsiniz ama dalgın pompanız uygun ise düşük frekansta çalışmaya ona göre
Çıkış güçünü sınırlandırma gibi özelikleri var ise sürüçünüzün o şeklide de olabilir .
güneş panelleriniz güç miktarı uygun ise 1 tanesin cıkara bilirisniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,738
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst