Motor gücü ne olmalı

Katılım
1 Kas 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
Üniversite tez projesi için salça makinesine benzer marmelat makinesi yapacağım.. genel olarak şeftali elma kaysı erik gibi meyveler işlenecek makinede.. motor olarak tek fazlı motor kullanmayı düşünüyorum.. devir ve motor gücü olarak minimum kaç değerlerinde olması yeterli olur yardımlarınızı bekliyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Verdiğiniz doneler, eksik bence.armelatın yogunlugu, kullanılan kab /kazanın hacmi, kaç kg, veya ton mamulü hangi sürede karıştırmak istediğniz gibi bilgiler elzemdir.
 
marmelatın yoğunluğu önemli değil önemli olan bana saydığım meyvelerin kabuklarını ve puresini ayrı ayrırtabilmek. kabın ölçüleri yaklaşık olarak 70cm uzunluk 30 cm çapında bi silindir. bana gerekli olan o meyveleri ezebilmek için ne kadar güç gerektiği yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. makineresimdeki gibi olacak
fgfg.jpg
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,725
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst