Ustalarım merhabalar. Geçen gün su sızıntısı her zamankine göre daha da artmıştı. Dayanamadım üst katı aradım o da bana bir sucu göndereyim baksın dedi. Eğer senin borularındansa sen bendeyse sorunu ben halledeyim dedi. Zaten benim asma tavan sökülmüştü. Sucu baktı sonra üst komşuya çıktı. Çekiç sesleri gelmeye başladı. Güzelce silikonlu derz yaptılar. Sucuya duşa kabin kenarlarını da kontrol edip derz çekmesini söyledim. Sorun bitti çok şükür.
Allah herkese anlayışlı komsu sahibi etsin. Cahillerle yaşamak çok zor. 100 oldu söyledim de adam zorla yaptırdı.
Merhaba,sn.Öğretmen27 hocam;biraz geç de olsa bu neticenin tatlıya bağlanabilmiş olması bence çok sevindiricidir.İnanın okuduğumda kendi apartmanımda oturuyor olmanız kadar bu sonuca içten de memnun oldum.Bu zamana kadar olan sabrınız da çok takdire değerdir (Aslında komşunuz umursamaz bu geçici tavırlarıyla belli ki sabrınızı da test etmiş,bu son olumlu tavrını ortaya koyuncaya kadar geçen zamana kadar hiç şüphe yok ki !), ama Allah büyük bir sabır vermiş ki buna iyi dayanmışsınız sn.Öğretmen27 hocam.Tekrar geçmiş olsun dileklerimle,bir daha bu türden talihsiz olayların,siz de dahil olarak hiçbirimiz tarafından da yaşanmaması (Görülmemesi) dileğimle.Kolay gelsin.Saygılarımla.