İçimde bir pişmanlık var acaba bu konuyu açmasaydım diye.
Bir kaplumbağa bir tavşanı ne zaman geçer ?
Cevap: Hiçbirzaman !
Ancak burada bir istisna var. Şayet kaplumbağa kendini aşarsa o ister ise tavşan, ister ceylan , isterse her şey veya hiçbir şey olabilir.
Maksat kendini aşmaktır.
Bazı arkadaşlar birbirlerini eleştiriyor !
Burada beni eleştireceksiniz(Ben fikir ve yaklaşımlarınıza değer veriyorum(diğer arkadaşlar vermiyor diye bir sonuç çıkarmayın) ).
Peki yaşım olmuş 40 bu başlığı neden açtım?
Ambiane bir tabir olacak ama kusura bakmayın. Bana giren size girmesin diye açtım(Öncelikli sebebim budur).Diğer sebebim ise "hatanın neresinden dönerseniz kârdır" fikridir.
Bizi birleştiren milyonlarca bileşen varken ufak tefek ayrılıkları göz önüne getirip yargılamayalım birbirimizi.
Özür dilerim....
arkadaşım sen çay taşıyorsun galiba birde öldürseydin arkadaşı neden iş bulamadığını soruyor insanın cv iyi olursa iş bulur iyi değilse bulamaz yada bahtı kötüdür yada yüksek ücret istiyordur işçi çay taşıma aracı değildir bir kalifiye elaman patrona çay taşıyorsa yırtsın o diplomayı bence...Zaten bu cv ye kimse iş vermez.Bukadar donanımlı adama ne çay taşıtılır nede temizlik yaptırılır
Ahh ahh hani derlerya beni bi sen anladın sende yanlış anladın.Arkadaşım önce konuyu iyice oku ondan sonra cevap ver bak ne için yazmışım.İyice okuduktan sonra özür bekliyorum.Kolay gelsin.arkadaşım sen çay taşıyorsun galiba birde öldürseydin arkadaşı neden iş bulamadığını soruyor insanın cv iyi olursa iş bulur iyi değilse bulamaz yada bahtı kötüdür yada yüksek ücret istiyordur işçi çay taşıma aracı değildir bir kalifiye elaman patrona çay taşıyorsa yırtsın o diplomayı bence...