çözüm
Üye
Bilime karşı değilim,yeni bir şeyler öğrenmeyede karşı değilim.Madem bu kadar öğrenmeye heveslisiniz niye sadece iki cihazı öğreniyorsunuz.Diğer cihazlara bakma ihtiyacı duymadan benim veya bizim yaptığımız doğrudur deyip orda bekliyorsunuz.Birde milliyetcilik duygularını kışkırtarak insanları sadece bu cihazlara yönlendiriyorsunuz.Sanki diğer cihazlar uzaydamı imal ediliyor.Sonuçta hepsinde Türk emeği var.Bunca yıldır TENSE mi vardı şimdiye kadar sorunları hep o mu çözdü.Diğer markalara haksızlık olmuyormu?Bugün iyi dediğiniz markanın adına bakın TENSE harflerin yerini değiştirin ne çıkacak bakalım.Madem o kadar iyiler neden kendi markalarını yaratmıyorlarda hep çağrıştırarak başkalarının markasından faydalanmaya çalışıyorlar.Cihazlarının model isimlerine bakın sizlere yabancı gelecekmi.
Cihazda öyle özellikler sayıyorsunuz ki sonunda da adres belli başka yok gel vatandaş buraya.Sizin bu yaptığınıza sadece gülünür.
Bende katılıyorum kullanıcıların kullandıkları cihazı tanımamalarına,ama insanların bu zaafından yararlanarak yönlendirme yapılmasında karşıyım.Şimdi diğer cihazları kullanmayı bilmeyen insanlar TENSE yi çok mu rahat kullanacaklar.Bence bi düşünün.
Saygılarımla
Cihazda öyle özellikler sayıyorsunuz ki sonunda da adres belli başka yok gel vatandaş buraya.Sizin bu yaptığınıza sadece gülünür.
Bende katılıyorum kullanıcıların kullandıkları cihazı tanımamalarına,ama insanların bu zaafından yararlanarak yönlendirme yapılmasında karşıyım.Şimdi diğer cihazları kullanmayı bilmeyen insanlar TENSE yi çok mu rahat kullanacaklar.Bence bi düşünün.
Saygılarımla