Şerit led i kessem, usb den çalışır mı?

selam:
Eger cok yakmak ıstıyosan serıt ledi bunun ıcın 12v luk cesıtlı makına adaptorleri var bunlarlada yakabılırsın daha saglıklı olur 4-5mt lik bir serıdı cok rahat yakıyor sorunsuz 300mA yada 400mA bu iş için tras makınalarınınkı ideal,boylelıkle pc ni tehlıkeye atmanıs olursun:eek:

selam:
Eger cok yakmak ıstıyosan serıt ledi bunun ıcın 12v luk cesıtlı makına adaptorleri var bunlarlada yakabılırsın daha saglıklı olur 4-5mt lik bir serıdı cok rahat yakıyor sorunsuz 300mA yada 400mA bu iş için tras makınalarınınkı ideal,boylelıkle pc ni tehlıkeye atmanıs olursun:eek:

a.s kardesim yanlis olmasin serit ledin 1 metresi 300mA 400mA çekiyor zaten

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yanlısım yok ben denedım yaktım gayet sorunsuz calıstı yaklasık 4mt idi sadece birazcık ısıgında fark oldu okadar hiç sorun yasamaadım

yanlısım yok ben denedım yaktım gayet sorunsuz calıstı yaklasık 4mt idi sadece birazcık ısıgında fark oldu okadar hiç sorun yasamaadım

daha sonralarda sıkıntı çikmasin,

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

biraz cesaret ister bu işler sıkıntı cıkcakkı tecrube kazancaksın :)

nurasu8u.jpg

buyrun ledin degerini bilmiyorum 150 ohmluk direnc kullanmişlar ve 2 grup led yanmiyor. ledin kalitesine . kullanilan dirence göre degışmekte.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

1 tane power led bide iyi bir lens bul usb 5 volt vardir oyuzden power led fazla gelir saglıklı olması için tas direnç bagla süper
bir lamba yaparsın ben daha önce böyle birsey yaptim cokta para kazandım
power led cree yada osram alırsan çok verimli bir işık saglarsın
maliyetin en fazla 5 lira olur satarken en az 20 satarsın

Forum istatistikleri

Konular
129,852
Kullanıcılar
452,706
Son üye
nurbay aktaş

Yeni konular

Geri