emrebahtiyar
Fatek PLC Temsilcisi
Değerli Müşterimiz,
Sizleri FATEK ailesinin ekonomik kompakt serisi modüler kontrolörü ile tanıştırmak istiyoruz. FATEK PLC sıcaklık, servo/step motor, encoder, ağırlık ölçümü, haberleşme uygulamalarında ekonomik çözümler sunan bir kontrolördür. Yeni ürünleri ile ürün ailesini genişleterek, gelişmiş fonksiyonları ile teknolojik çözümler sunmaktadır.
FATEK PLC nin yeniliklerinden haberdar etmek ve uygulamalarımızı paylaşmak amacıyla BURSA Bayimiz ÖZTÜRK OTOMASYON ile düzenlenen “Uygulamalı, ÜCRETSİZ Eğitimimize” sizleri bekliyoruz. Eğitime kayıt yaptırmak için 09 Ocak 2010 tarihine kadar katılım formunu doldurup aşağıdaki irtibat adresine ulaştırmanızı rica ederiz.
Not :
Katılımcıların, dizüstü bilgisayarları ile gelmeleri rica olunur.
Her firmadan en fazla iki katılımcı kabul edilebilir.
Eğitim Yeri
Bursa Almira Otel
Eğitim İrtibat Bilgileri
Tel : 0224 443 43 25
Faks : 0224 443 41 63
[email protected]
[email protected]
Sizleri FATEK ailesinin ekonomik kompakt serisi modüler kontrolörü ile tanıştırmak istiyoruz. FATEK PLC sıcaklık, servo/step motor, encoder, ağırlık ölçümü, haberleşme uygulamalarında ekonomik çözümler sunan bir kontrolördür. Yeni ürünleri ile ürün ailesini genişleterek, gelişmiş fonksiyonları ile teknolojik çözümler sunmaktadır.
FATEK PLC nin yeniliklerinden haberdar etmek ve uygulamalarımızı paylaşmak amacıyla BURSA Bayimiz ÖZTÜRK OTOMASYON ile düzenlenen “Uygulamalı, ÜCRETSİZ Eğitimimize” sizleri bekliyoruz. Eğitime kayıt yaptırmak için 09 Ocak 2010 tarihine kadar katılım formunu doldurup aşağıdaki irtibat adresine ulaştırmanızı rica ederiz.
Not :
Katılımcıların, dizüstü bilgisayarları ile gelmeleri rica olunur.
Her firmadan en fazla iki katılımcı kabul edilebilir.
Eğitim Tarihi
16 Ocak 2010Eğitim Yeri
Bursa Almira Otel
Eğitimi Veren
Ülkü GÖKTÜRK
(Otomasyon Sist. Sorumlusu)
Petek Teknoloji Ltd.Şti.Eğitim İrtibat Bilgileri
Tel : 0224 443 43 25
Faks : 0224 443 41 63
[email protected]
[email protected]