🔧 Çalışma Masamızı Paylaşalım ⚡

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neden herkes toparlayıp resimliyor? dediğim gibi aradığım şeyleri bulamazken, aramadığım, her şeyi buluyorum. ama dağınık olması hoşuma gidiyor. aradığım şeyi bulmak için acayip beyin cimlastiği yapıyorum. haaa bir küçük hatırlatma canım ne zaman isterse o zaman çalışırım ve seyirci kabul etmem.

Ekli dosyalar

• benim masa.webp
    benim masa.webp
    179 KB · Görüntüleme: 52
neden herkes toparlayıp resimliyor? dediğim gibi aradığım şeyleri bulamazken, aramadığım, her şeyi buluyorum. ama dağınık olması hoşuma gidiyor. aradığım şeyi bulmak için acayip beyin cimlastiği yapıyorum. haaa bir küçük hatırlatma canım ne zaman isterse o zaman çalışırım ve seyirci kabul etmem.
Herşey her an önünde.
Ben asıl topladığım zaman istediğimi bulamıyorum. 🤭

Son düzenleme:
Herşey her an önünde.
Ben asıl topadığım zaman istediğimi bulamıyorum. 🤭
bir yerlerde okumuştum, dağınık insanlar daha zeki oluyor diye. 3 kere IQ testi yaptırdım her seferinde 86 puan çıktı. bir kerede manisa da 46 raporunu almamak için "ben deli değilim" demiştim. şimdi böyle olunca kendimi diğer insanlardan daha zeki hissediyorum.

İlk fotoğraf evin içinde küçük bir alan.Sonra hanım ile tartışma sonucu balkona geçtim.Balkonda yazın sıcak,kışında soğuk olduğu için pek sağlıklı bir çalışma ortamı olmadı.Ayrıca fırtınalı havalarda perde yırtılma yapıyor. Bir ay önce evi değiştirdim.Çalışma alanı için yeni evde yine balkonda bu sefer iki kapaklı dolap içerisine kurmayı düşünüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20260521_214136.webp
    IMG_20260521_214136.webp
    198.7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20260521_214121.webp
    IMG_20260521_214121.webp
    170.2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20260521_214034.webp
    IMG_20260521_214034.webp
    261.2 KB · Görüntüleme: 50
İlk fotoğraf evin içinde küçük bir alan.Sonra hanım ile tartışma sonucu balkona geçtim.Balkonda yazın sıcak,kışında soğuk olduğu için pek sağlıklı bir çalışma ortamı olmadı.Ayrıca fırtınalı havalarda perde yırtılma yapıyor. Bir ay önce evi değiştirdim.Çalışma alanı için yeni evde yine balkonda bu sefer iki kapaklı dolap içerisine kurmayı düşünüyorum.
ben hatunu boşadım, daha doğrusu o beni boşadı (kendisi avukattı) şimdi çalışma odası benim, ardiye benim, salon benim yani kısacası ev benim.

Bu hobi işleri insanı hareketsiz bıraktığından çoğu paylaşılan fotoğrafta maden suyu şişesi illaki oluyor. Takım taklavat güzel maşallah, birde mikroskop lazım :)
Edit : Rock'n Roll klasiği Blue Suede Shoes parçası vardır . Yumruk atıp beni yerlere devir , suratıma bas, ismimi her yerde rezil et , evimi yak , arabamı çal , ne yaparsan yap ama mavi süet ayakkabılarımdan uzak dur . Benim de Türk kadınlarına şunu söyleyesim var acayip . Zaten evin dörtte dördü sizin . Yahu şu gariban erkek milletinin hobilerinden ve aletlerinden bir zahmet uzak durun :)

Son düzenleme:
neden herkes toparlayıp resimliyor? dediğim gibi aradığım şeyleri bulamazken, aramadığım, her şeyi buluyorum. ama dağınık olması hoşuma gidiyor. aradığım şeyi bulmak için acayip beyin cimlastiği yapıyorum. haaa bir küçük hatırlatma canım ne zaman isterse o zaman çalışırım ve seyirci kabuabovvv l etmem.
benden beterleride varmış :p

benden beterleride varmış :p
masamın sağ tarafını göstermedim, kapı girişinde 3 koli 1A var. gerçi masanın üst sağında da yarım koliydi ama artık değil.;)
bir ara masa üstü çok düzgün işte çalışmıştım sonra istifa ettim bana göre değil. ne o öyle, elini her attığında eline aradığın şey geliyor. olmaz ki...

Forum istatistikleri

Konular
133,430
Kullanıcılar
459,432
Son üye
fhakereN

Yeni konular

Geri