onlar orjinal mi saniyorsun da
markalar powerbank uretmez genelde ve urettkleri de kalite kalite olur. misal ben her sarj aleti kayip diyene paso xperia sarji al derim. tabletinden ufacik ekranlisina,
neden?
sence neden?
voltaj ve akim regulatorlu tek usb kafalar xperia kafalari oldugu icin olabilir mi
nerde ise pil kadar temiz elektrige sahip oldugu icin mi
yoksa isinmayi engellemek icin trafolarinin metalleri yayik tasarlandigi icin mi dersin
samsung ya da diger markalarin sarj aletlerini ben pek cok devrede sahsen denedim. ac kacirma ya da uzun kullanimda bozulma en az sony sarj aletlerinde olur. ki bu orjinallerde gecerli.
sen netten orjinal samsung abiii reklami ile alacaksin bir power bank icinden uyduruk kiytirik bir regulator cikacak al basina belayi
lion piller saeji ayri dert kullanimi ayri dert, ayrica cikislarindan saglikli olarak yuksek amper cekemezsin, misal o ufak step up neden akim regulatorlu? cunku lion baglarsan fazla amper cektiremezsin. pil cabuk bozulur.
oysa ki nikel piller aku gibidir, bir anda 10 amper cekebilirsin. sorun yasatmaz. ha devamli cekemezsin o baska da
lion piller kisa devrede vs pek cok yerde cok tehlikelidir. bizzat cok patlatmisligim var