1000kva trafo alacağız. Hangi markayı tercih edersiniz?

Sn. Emir burda Kendi firmamın reklamını yapmak istemedim.Bizim firmamız dışındaki firmalara tarafsız gözle bakıp fikrimi söyledim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Öncelikle SN. Emir in söylediği gibi fazla pahalıya kaçma fazla ucuzuda alma . Sana tavsiyem yerli sermayeden yana şuan Türkiye de bulunan çok kaliteli trafo markaları var ve bunların üretimin %80 hatta 90 nı ihraç kayıtlı. Benim tavsiyelerime gelince BEST MAKSAN DTS ELTAŞ...
 
bence mesajı ilk yazan arkadaş çoktan bir trafo almıştır diye düşünüyorum. daha fazla firma önermeye de gerek yok gibi. yoksa ben kendi çalıştığım firmayı öneririm ama reklam yapmak ahlaki olmaz
 
ABB üzerine tanımam hiç tereddüt etmeden alın
 
bütçeniz uygunsa abb yi tavsiye ederim.fabrikamızda bizzat kullanıyoruz 2000 kvalık

abb türkiyede istanbul kartal tesislerinde üretiliyor.kalite akreditasyonlu test labratuvarlarıda var.yerinde servis hizmetleride var.
yağ testi değişimide yapıyorlar.ortadoğu ve orta asya abb üretim ve servis hizmetini türkiye abb karşılıyor. kesinlikle tavsiye ederim.

diğer markaları denemediğim için iyi yada kötü yorum yapamam.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,829
Mesajlar
920,824
Kullanıcılar
450,921
Son üye
duran_elektrik

Yeni konular

Geri
Üst