2,5 Nya kablo şofben çalıştırırmı?

Miss gibi demirdöküm gazlı şofben banyonun dışında 20 yıldır bakımsız çalışıyor birkez lastik değişimi oldu o kadar. Canımı pazarda bulmadım ki neden riske gireyim.
Sen Allah bilir bungee jumping de yapmamışsındır hiç ömründe. Hiç heyecan ruhun yok abi :)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Tüplü olsa nostaljik ürün diyecektim.😁 Banyoya girmeden önce tüpün ağırlığını elle yoklayarak banyo süresine karar verirdik. 😁
Daha eskiden galvaniz kazan vardı içine plastik saplı rezistans daldırıp ısınınca fişi çekip maşrapa ile yıkanırdık sonra termosifonla tanıştık. Mermer kurnamız vardı 😁
 
O zaman yine hatıra anlatayım. Gençlik zamanında doğalgaz nerede . Isıtma merkezi kömür kaloriferi, banyo gazli şofben. Bir gün banyoya girdim tüp bitti bitecek . Akıllı benim ya tüpü ters çevirip yere koydum biraz daha dayansın diye . Tabi bir süre sonra şofben tıkanıp pert oldu malesef . Sevgili babam yenisini almak zorunda kaldı :)
 
Su kazanlı katı yakıt sobaları vardı Bingölde mezrada asteğmenken onunla yıkandım hep efsaneydi. Yazın sıkıntıydı ama kışın mükemmeldi.
Geçen onunla ilgili hatıraları da anlattık sen yoktun abi :) Terlemekten yıkanıp temizlenmeye fırsat bulunamayan dehşet ötesi sistem :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst