Ben aradıgım cevabı bulamadım konu saflıgını kaybedip dinsel ögelerle ifade edilip sapma başladı .Konuyu tekrar baştan alatmaya gerek yok . Ben 3 -4 yıl sonra dünyamızın konum olarak bulunacagı yeri ve insanların ister istemez maruz kalacagı elektro manyetik alanın fayda ve zararlarını anlamak , gerekli önlemleri (yumurta kapıya dayanınca folluk aramak ) misali son anlarda degilde şimdi'den tartışalım istedim.
Konu kimilerine saçma gelebilir .kimilerine komikde ben ilk okudugumda baya eğlendim hatta yazı yı okumak bile pozatif bir enerji verdi ,insanlarla şakalarını yaptım .
Konu 25bin küsür yılda bir dünyamızın bu sisteme girdigi, girdigi dönemlerde canlılar üzerinde ki etkilerinin meçhullügü .Hergün milyonlarca lüx lük fotona maruz kalıyoruz bu bizim dogal alışkanlıgımız ama işık yogunlugu artıncada önce güneş gözlügü küllanıyoruz sonrada ağaç altlarına kaçıyoruz benim merak ettigim 3-4 yıl sonra solcanlar gibi yer altındamı yaşıyacagız? benim aradıgım yanıt bu .Trafolar patlayacakmış patlasın o anki ortama göre sararız birkaç gün elektrik olmayacakmış bizde kandil yakarız .Kim bilir belkide yansıtıcılar geliştirip ugraya bilecegimiz zararları minumuma indirgeriz.yine işin espirisi biz TÜRKÜZ...