24Ah AKÜ İÇİN 3,5A ŞARJ ALETİ AKÜ ÖMRÜNÜ KISALTIR MI?

adaptör değil, redresör yada akü/ batarya şarj cihazı olan amca maksimumda 14,4 volt enerji verir, amper gücü değişkendir (büyüklüğüne göre. 2 aküyü paralel bağladın, ne oldu? amperi arttı, değişen ne? akü amca diyecek ki benim karnımı 14,4 volt ile beslersen çalışırım, yoksa çatlarım, seri bağlasan 24 volt edecek, akü amca da bu sefer aç kaldım ben çalışmıyorum diyecek. yani bir işin oluru var olmazı var. bazen neden anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz ben anlamıyorum. uygun cihazla uygun değerde şarj edilir. ha cihazım bozuldu benimde yüksek voltaj değerinde zımbırtı var diyorsan ve kullanmak istiyorsan sana hiç kimse engel olmaz. yalnız sağlıklı olması için araya gerekli işlemleri yapmanız lazım. laptop adaptörü ile şarj et ve akün öldüğü zaman ağlama. ve dua et sadece ölen sadece akü olsun. kazara patlar kaynar, cana zarar vermesin.
hadi bana inanma, gıcık herif yalan söylüyor bana de. google amcaya akü nasıl şarj edilir, kaç voltta şarj edilir diye ona sor.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.

Forum istatistikleri

Konular
129,046
Mesajlar
922,806
Kullanıcılar
451,312
Son üye
Welderman

Yeni konular

Geri
Üst