Sizin bu konudaki net görüşünüz nedir ?
güzel insan, ben AC özürlüyüm ama çok güzel priz- fiş gibi montajını harika yaparım. konu hortlatmayı hiç sevmem. okur yazarlığım iyiye yakındır. AC özürlü ben ikinci postu okuduktan sonra gerisi laf kalabalığı dedim. sanırım 35 yıl kadar önceydi kazayla fazla nötrü birleştirdim. şanlıyım uzaktaydım, sonra sadece fiş ve priz montajı konusunda uzmanlaştım. o da ya seyyar uzatma olacak yada sigortaları kendim kapatacağım. hani ben 2 kabloda güm olayını yaşadıktan sonra 3 -4 kablolardan uzak durdum.Konu açılalı 7 yıl olmuş fakat net bir cevap hala yok. Konu hakkında net bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Ne gereksiz ne saçma bir konudur . Üç fazi neden bir birine bağlıyoruz? Bu kime ne katacak ? Ayrıca burası insanların bilgi düzeyi ölçüler bir platform degilki ! Bir sorun arıza olur o konuda görüş istenir . Öyle olmazmı ?Konu açılalı 7 yıl olmuş fakat net bir cevap hala yok. Konu hakkında net bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Sayın Enivici vokke, Konunun değeri kişiden kişiye göre değişebilir. Bir konuya saçma demeden önce iki kez düşün lütfen.Ne gereksiz ne saçma bir konudur . Üç fazi neden bir birine bağlıyoruz? Bu kime ne katacak ? Ayrıca burası insanların bilgi düzeyi ölçüler bir platform degilki ! Bir sorun arıza olur o konuda görüş istenir . Öyle olmazmı ?