Usta daire içindeki schneider marka 3 fazlı 40A-400V-30Ma modeli A9R50440 selective nedir tam bilmiyorum.
dairedeki röleyi kapatıp denemedim.fakat tüm sigortaları kapatıp,fişleri çıkarıp sırayla sigortalara baktım.bidaha atmadı .sanırım daire sahibinin gözünden kaçan bi priz takılıydı onu sölemedi.priz veya herhangi bir cihazdada sorun olabilirmi.hafat sonu bakıcam bu arızaya .birde usta apatman girişindeki selectıve özelligi varsa degiştirimmi.3 fazlı 40A da varmıki o özelik
Saygılar
http://www.sigmaelektrik.com/tr/images/resim/kaks.pdf şu link güzel bu konu ile ilgili olarak.....
EDİT : Notda geçen -Kaçak akım koruma şalterinin kullanıldığı sistemlerde topraklama yapılmış olup nötr hattı izole ve topraktan bağımsız olmalıdır- ifadeside manidardır . TT sistemde nötr ve topraklama baraları birleştirilir mi bina içinde yok bina girişinde diye tartışmaya doyamadığımız mevzuya bir açıklama olmuş.
Teşekkürler ; takip mesafesindeyim sayın [MENTION=255313]DGN FRT[/MENTION] ; uzakda değilGüzel bir paylaşım Sayın Öksüzçocuk...Bu arada nerelerdesin yahu? Özledik seni... Sayın bylent de özlemiştir büyük ihtimalle...