yılmascan
Üye
Arkadaşlar merhaba...
3 Ay yeni kurulmuş olan (AG den,normal şebekeden beslenen) Bir tekstil atölyemizin yaklaşık beşinci seferdir gidip Led Bant Armatürlerinden yanmış olan bir veya bazan iki tanesini değiştiriyorum....
Şimdi bunun nedenlerini soracak olursam elbetteki onlarca nedeni olabilir bunun da bilincindeyim...YALNIZ
ilk olarak bu üçüncü seferdir farklı zamanlarda gidip Gofradan ve tekstilin içinden de ölçüm yapıyorum,
Şimdi; Faz-faz arası 390volt ve bazan 391volt,
FAZ-Nötr arası ise 224 volt ve bazan 225 volt çıkmaktadır...
Bu bant Armatürleri ise pek fazla kullanmadığımdan dolayı acaba bu voltaj değerlerim onların yanmasına nedenmidir....???
Değilmidir...???
Şayet bu bir Neden ise nereye ve nasıl bir başvuru yapabilirim...?
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...
Saygılarımla....
3 Ay yeni kurulmuş olan (AG den,normal şebekeden beslenen) Bir tekstil atölyemizin yaklaşık beşinci seferdir gidip Led Bant Armatürlerinden yanmış olan bir veya bazan iki tanesini değiştiriyorum....
Şimdi bunun nedenlerini soracak olursam elbetteki onlarca nedeni olabilir bunun da bilincindeyim...YALNIZ
ilk olarak bu üçüncü seferdir farklı zamanlarda gidip Gofradan ve tekstilin içinden de ölçüm yapıyorum,
Şimdi; Faz-faz arası 390volt ve bazan 391volt,
FAZ-Nötr arası ise 224 volt ve bazan 225 volt çıkmaktadır...
Bu bant Armatürleri ise pek fazla kullanmadığımdan dolayı acaba bu voltaj değerlerim onların yanmasına nedenmidir....???
Değilmidir...???
Şayet bu bir Neden ise nereye ve nasıl bir başvuru yapabilirim...?
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...
Saygılarımla....