Çok güzel bir video.İş güvenliğini elden hiç bırakmamış.
Böyle bir sistem için de izin almanız gerekir!Anladım. Diyelimki yönetim kabul etmedi apartmandan hat çekmeyi. Ozaman araca şarj için yetebilecek güneş enerjisi sistemi kursam nekadar fiyat çıkar acaba?
MTV muadil benzinli aracın 4te1 kadar olması lazım. Beygir gücü karşılığı kw ne geliyorsa ona göre vergilendirme yapılıyor.Merhabalar;
Şuan için elektrikli araçların vergisi diğer araçlara göre çok yüksek diye biliyorum. Evde şu kadar liraya şarz edip km de 40 kuruşa gezerim gibi hesapları doğru bulmuyorum.
16-18kw/100km tüketim var. Benzinli/mazotluda olduğu gibi agresif kullanımda bataryayı sömürüyor!Merhabalar;
Şuan için elektrikli araçların vergisi diğer araçlara göre çok yüksek diye biliyorum. Evde şu kadar liraya şarz edip km de 40 kuruşa gezerim gibi hesapları doğru bulmuyorum.
su anda mevcut araclarda AC sarj imkani mevcut, dc sarj anca oyuncak arabalarda var.Dc şarj yapabilmek mümkünmü?
DC şarj nasıl oluyor üstadım ?Gereği var mı ki? En düşük DC şarj cihazının fiyatı 200 bin TL civarında. Kablolama falan hariç. Apartmanda 11kW bile sorun olabilir. Apartmandaki problemlerini aştınız diyelim birde dağıtım şirketi tarafında sözleşme gücünüzün arttırılması gerekebilir.