serkan_48
Üye bildiğin dümdüz üye
Merhaba,sn.Serkan_48.Bu yazıda adeta kendimi (binbaşı halimi) buldum gibi,sanki çok eski tarihlerdeki bir yazımı tekrar tekrar okuyorum mu dedim,kendi kendime.
Bir ara ben de sn.Kazım Uğur Hoca'mın kendi yazış tarzına çok yakın veya ona yakın bir yazı tarzını sürekli yazmayı kısa süreliğine seçmiş,ama kendi tarzıma (Paragraflı olanına) tekrar dönmüştüm.(Bunu forumdaki bazı yazılarımdan çok iyi de biliyorsunuz)
Bu stil çok iyi bir stildir,bu yolda devamlı yürüyün,hiç pişman olmazsnız,sn.Serkan_48..Yanlış anlamayın sadece bir Şaka şaka Kolay gelsin.Saygılarımla.
Merhabalar sayın @binbaşı
Yazılarımı yazarken sevgi saygı çerçevesinde ve olduğunca akıcı açıklayıcı anlaşılır akılda soru işareti bırakmadan yazmaya çalışıyorum. Sizinde yazılarınızda aynı titizliği gösterdiğinizi düşünüyorum. Bu anlamda sizide örnek aldığımı söylemek isterim. Yazılarınızı zevkle okuyorum takip ediyorum. Keşke kısmet olsa da bir etkinlik çerçevesinde forum içerisindeki sevdiğimiz arkadaşlarımız hep beraber toplanabilsek bir görüşme sağlayabilseydik.
Kısmet belki ilerleyen zamanlarda neden olmasın.
Saygılarımla.