nayi Üye Katılım 8 Kas 2020 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 47 8 Kas 2020 #1 Moulinex mikserden söktüğüm motor ile zımpara makinesi yapacağım. Elektrik bağlantısını nasıl yapabilirim? Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Kas 2020
Moulinex mikserden söktüğüm motor ile zımpara makinesi yapacağım. Elektrik bağlantısını nasıl yapabilirim?
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,435 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 8 Kas 2020 #2 Telefondan yazıyorum semanızı tam okuyamadim. Ama olmasi gereken tum sargıların birbirine seri olması gerekli.
Telefondan yazıyorum semanızı tam okuyamadim. Ama olmasi gereken tum sargıların birbirine seri olması gerekli.
Konu Sah nayi Üye Katılım 8 Kas 2020 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 47 8 Kas 2020 #3 serkan_48' Alıntı: Telefondan yazıyorum semanızı tam okuyamadim. Ama olmasi gereken tum sargıların birbirine seri olması gerekli. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum...
serkan_48' Alıntı: Telefondan yazıyorum semanızı tam okuyamadim. Ama olmasi gereken tum sargıların birbirine seri olması gerekli. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum...