Konu Sah KS Harun4486 Üye Katılım 26 Eki 2017 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 42 14 Ara 2017 #21 Serkan_48 bey sizin verdiğiniz linkteki parçayı getirttim bende delikli pertinaksa yapmayı düşünüyorum.
Serkan_48 bey sizin verdiğiniz linkteki parçayı getirttim bende delikli pertinaksa yapmayı düşünüyorum.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 15,472 Puanları 4,156 Yaş 46 Konum Antalya 14 Ara 2017 #22 Harun4486' Alıntı: Serkan_48 bey sizin verdiğiniz linkteki parçayı getirttim bende delikli pertinaksa yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Uygundur dostum bahsettigim diyotlari alip birleştirin sonra trafo ile birlestirip module baglanti saglariz. Not : baglantilari ters yapmak zarar verebilir yone dikkat etmelisiniz.
Harun4486' Alıntı: Serkan_48 bey sizin verdiğiniz linkteki parçayı getirttim bende delikli pertinaksa yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Uygundur dostum bahsettigim diyotlari alip birleştirin sonra trafo ile birlestirip module baglanti saglariz. Not : baglantilari ters yapmak zarar verebilir yone dikkat etmelisiniz.