Ekli dosyayı görüntüle 64711AA
Normalde kendim yapmaya çalıştım fakat hocanın verdiği kaynaklarda yeterince bilgi yok sizden yardım istiyorum.
R=6
XL=10
XC=14 Ohm alınıcak
Z=R+J(XL-XC )
XL= W x L
XC= 1 / W x C
Gerisini sen yapacaksın. Hadi bakalım.
Aslan delikanli sen daha bunlari bilmiyorsan nasil gececeksin bu dersten ? Bunlar daha dersin elif ba sı. Çetrefilli mevzuları değil.J Yerine birşey kullanıcakmıyım
W ve L yi nasıl bulabilirim
birde diğer çizim soruları hakkında bana bir kaynak bulabilirmisiniz rica etsem?
Dersi alttan alıyorum o yüzden sadece notlara bakarak anlamaya çalışıyorum o da bir yere kadar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Aslan delikanli sen daha bunlari bilmiyorsan nasil gececeksin bu dersten ? Bunlar daha dersin elif ba sı. Çetrefilli mevzuları değil.
W= 2 x pi x f
Yanlış yapıyorsun cemal kardeşim. Bırak biraz kendileri de uğraşsın ki öğrensin.Çözebildiğimi çözdüm umarım doğru cikar. Sınavın mı var bunları yaz boş kağıt vermekten iyidirEkli dosyayı görüntüle 64725Ekli dosyayı görüntüle 64725Ekli dosyayı görüntüle 64726Ekli dosyayı görüntüle 64725Ekli dosyayı görüntüle 64726
Kimse önüne konan güzel bir yemek tabak icin acaba nasıl pişmiş diye düşünmez. Direk mideye indirir . Ben en azından öyle yapıyorum [emoji3]Belki faydamız dokunur ona
Belki bu cevaplar üzerine düşünüp konuyu idrak eder