Hızlı gelişen bir yerse altı ay sonra gelecek cihazı hesaba katmaları,klimalar her yerde yazın problemdir mesela ,yeni mekanlar eklenme durumunda bununda hesaba katılması gerektiği.Aydınlatmada yapılacak revizyonla (led benzeri,belki fotosel kullanımı )
Elektrik tasarrufu yapılabileceği gibi durumları.Günlük ,aylık ,yıllık bakım ,muayene,revizyon planlarını .Çalışma ortamını bilemem bazen yaşamak gerekiyor ,yanacak dediğim kablo yandı sorumlusu ben oldum,dayanmayacak dediğim akım trafosu patladı(saati okuyan) sorumlusu ben oldum,kontaktör dayanmıyor revizyon gerek ceza yiycez dedim cezayı yedik (geri aldım cezayı
), her şey çalışırken en iyi sensin bozuldumu en kötü sen ,çok severek yaptığım meslek fakat nankör.
Bu foruma 2008 yılında katıldım çok şey öğrendim pic programlama, plc, kumanda,kompanze ufkumu açtı işin doğrusu işlerime etkisi uzun vadeli oldu kurslara katıldım
Uzun süre katılmadım foruma aldıklarımı verme zamanı dedim yazmaya başladım, sosyal medya kullanmam pek burasını kendim için daha faydalı buluyorum ,bilmediğim bir çok şeyi öğreniyorum ,aynı dili konuşan ,aynı problemleri,sıkıntıları yaşayan insanlarla beraberim .
Başarılı olmanı temenni ederim her daim,yolun açık olsun ,kolay gelsin.