Ani Isıtıcı Kaç Amper Sigorta Olmalı

izeltas-13000005134-nostalji-serisi-kraft-pense-seti-3-parca-651x898.jpg
110000400156515.jpg

Bende şimdiki sarı kırmızı VDE norm saplı olanların bir öncesi seri var İzeltaş Süper İzole. Bu da güzeldir. 😊

Bende şimdiki sarı kırmızı VDE norm saplı olanların bir öncesi seri var İzeltaş Süper İzole. Bu da güzeldir. 😊
Geçen milyoncudan gözle çok inceleyerek bir kombine pense aldım . Derdim ağır olmasın, kaybedince de üzülmeyim. Tek tek tel kesme kısımlarını inceleyerek birini seçtim bu çok iyi diyerek. Işığa tutunca gram ışık sızmıyordu. İşyerine geldim bir tel keserek test edeyim dedim. Teli kesmek yerine büküyor malesef. Meğer yüzleri keskin değil kütmüş. Milyoncudan alınan bu kadar olur dedim artık.

Geçen milyoncudan gözle çok inceleyerek bir kombine pense aldım . Derdim ağır olmasın, kaybedince de üzülmeyim. Tek tek tel kesme kısımlarını inceleyerek birini seçtim bu çok iyi diyerek. Işığa tutunca gram ışık sızmıyordu. İşyerine geldim bir tel keserek test edeyim dedim. Teli kesmek yerine büküyor malesef. Meğer yüzleri keskin değil kütmüş. Milyoncudan alınan bu kadar olur dedim artık.
Kasım indirimleri var bazı alışveriş platformlarında Abi, al bi İzeltaş. Yada Gedore yada Hazet yada Knipex🙂

İsmail hoca bilgi olmuş yağmış sabah sabah 😀

32 amper Sigorta alıcı 32 amper çekince atar mı?
Otomatik sigortaların eğrisine bakınca nominal akımının 1,13 katında termik açmaya başladığı görülüyor. Yani bu değer 32 amper sigorta için, 36 amperde 6000 saniye yani 100 dakika sonra açacağı anlamına gelir. Sigorta içinde bulunan ve termik açma yapmaya yarayan bimetal tabakanın akım/genleşme toleransı ne kadar hassas ayarlanabilir ki? Yani 32A sigorta, bırakın 32 amperi, 30 amperde bile termik açma yapabilir.

Kasım indirimleri var bazı alışveriş platformlarında Abi, al bi İzeltaş. Yada Gedore yada Hazet yada Knipex🙂
Kaybettiğim izeltaş kontrol kaleminin acısı o kadar yüreğime oturdu dedim bir daha kalite marka takım almam. Geçen izeltaş ın yeni sürüm kontrol kalemini bir vidaya zorladık. Yüzü dönecek gibi oldu. Eskileri mübarek demir keski gibiydi. Tam bir efsaneydi.

Otomatik sigortaların eğrisine bakınca nominal akımının 1,13 katında termik açmaya başladığı görülüyor. Yani bu değer 32 amper Sigorta için, 36 amperde 6000 saniye yani 100 dakika sonra açacağı anlamına gelir.
güzel insan, ben AC den nerdeyse hiç anlamam ama, oradaki 6000 saniye 0,6 saniye olmasın sakın. hani kazayla arada bir insan olsa kömür değil toz olur. istersen şu linki bir incele. hani olurda ben hatalıysam sitemizdeki ustalarımızdan itinayla kulaklarımı çekmelerini isterim.
https://www.kontrolkalemi.com/otomatik-sigorta-nedir-otomatik-sigorta-secimi/

Otomatik sigortaların eğrisine bakınca nominal akımının 1,13 katında termik açmaya başladığı görülüyor. Yani bu değer 32 amper Sigorta için, 36 amperde 6000 saniye yani 100 dakika sonra açacağı anlamına gelir. Sigorta içinde bulunan ve termik açma yapmaya yarayan bimetal tabakanın akım/genleşme toleransı ne kadar hassas ayarlanabilir ki? Yani 32A sigorta, bırakın 32 amperi, 30 amperde bile termik açma yapabilir.
Bu işler ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıdır. Ya da kem alet ile kemâlât olmaz. Ucuz etin yahnisi kara olur. Başka var mı @fahri yetiş baba.

arkadaşlar ben hala tam olarak anlayamadım ani ısıtıcının sigortasını B32 Mİ B40 mi alayım? baymak ın kullanma kılavuzunda 40 olarak yazıyor?

@arkaplan

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,755
Kullanıcılar
452,505
Son üye
ironman2112

Yeni konular

Geri