Ani Isıtıcı Kaç Amper Sigorta Olmalı

Merhabalar baymak bt 7000 ani su ısıtıcısı kullanmaktayım ana Sigorta Siemens 32c ani su ısıtıcısının bağlı olduğu sigorta da 40c fakat 3.kademeye getirdiğim de bir süre sonra su ısıtcısının sigortası atıyor yeni sigorta almayı düşünüyorum fakat ani su ısıtıcıya sigortayı siemens c32 mi c40 mı almalıyım?

arkadaşlar ben hala tam olarak anlayamadım ani ısıtıcının sigortasını B32 Mİ B40 mi alayım? baymak ın kullanma kılavuzunda 40 olarak yazıyor?

C tipi 40A siğorta attıktan sonra , B tipi 32A - 40A siğorta taksanız yine atacak .
Siğortanın atma ( arıza ) sebebini bulmanız .

Anı su ısıtıcı klavuzuna göre B 40 siğorta takmanız gerekir .
Fakat ana siğortanız 32A işler karışık .
+ Kablo kesitleri ? mm2 etkisi .

İşten anlayan elektrikci bulmanız .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ...

7000 watt ani ısıtıcılar 31 küsur amper akım çekerler 3.kademede.
32 amper b tipi Sigorta dışında sigorta kullanmak doğru değildir.

güzel insan, ben AC den nerdeyse hiç anlamam ama, oradaki 6000 saniye 0,6 saniye olmasın sakın. hani kazayla arada bir insan olsa kömür değil toz olur. istersen şu linki bir incele. hani olurda ben hatalıysam sitemizdeki ustalarımızdan itinayla kulaklarımı çekmelerini isterim.
https://www.kontrolkalemi.com/otomatik-sigorta-nedir-otomatik-sigorta-secimi/

otomatik sigortanın koruma kapsamı kablo ve alıcıyla sınırlı. insan koruma KAKR'nin sorumluluğunda.

7000 watt ani ısıtıcılar 31 küsur amper akım çekerler 3.kademede.
32 amper b tipi Sigorta dışında sigorta kullanmak doğru değildir.
baymak kullanma kulavızında 40 takılması yazıyor benım ana sigorta 32c ani ısıtıcının sigortasını 32b mi alayım yani 40 almak dogru degılmı?

Kaybettiğim izeltaş kontrol kaleminin acısı o kadar yüreğime oturdu dedim bir daha kalite marka takım almam. Geçen izeltaş ın yeni sürüm kontrol kalemini bir vidaya zorladık. Yüzü dönecek gibi oldu. Eskileri mübarek demir keski gibiydi. Tam bir efsaneydi.
Abi işte adı üstünde kontrol kalemi, kontrol et bırak diyor. 80A sigortanın vidasını sıkmak için hatır hutur üstten bastıra bastıra sıkma diyor.😁

ustam ben bilmiyorum emin değilim. oradaki 6000 saniye mi doğru yoksa 0,6 saniye mi? Sigorta veya kark farkmaz.

ustacım verdiğin linkte otomatik sigorta açma eğrisine ait bi tablo var. o tablonun akım eğrisindeki 1,13A'den zaman eğrisine bi dikme çık, filmin sona erdiği hatta yazıların bile bittiği yüzüncü dakikaya geliyosun fakat film o kadar güzeldi ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamış olmanız çok normal bi durum.

Abi işte adı üstünde kontrol kalemi, kontrol et bırak diyor. 80A sigortanın vidasını sıkmak için hatır hutur üstten bastıra bastıra sıkma diyor.😁
Bizi izeltaş bu hale getirdi. O eski kontrol kalemlerine yapmadığımız zulüm kalmazdı. Yahu bir plastiğin kırılsın, bir yüzün dönsün. Elinden gelen bu mu koçum benim derdi . Yenisi maşallah muhallebi kıvamında.
ustacım verdiğin linkte otomatik Sigorta açma eğrisine ait bi tablo var. o tablonun akım eğrisindeki 1,13A'den zaman eğrisine bi dikme çık, filmin sona erdiği hatta yazıların bile bittiği yüzüncü dakikaya geliyosun fakat film o kadar güzeldi ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamış olmanız çok normal bi durum.
Filmden sonra anı ısıtıcılı banyoya girince süre kısalıyor mu?

Bizi izeltaş bu hale getirdi. O eski kontrol kalemlerine yapmadığımız zulüm kalmazdı. Yahu bir plastiğin kırılsın, bir yüzün dönsün. Elinden gelen bu mu koçum benim derdi . Yenisi maşallah muhallebi kıvamında.

Filmden sonra anı ısıtıcılı banyoya girince süre kısalıyor mu?
Wera' nın özel klemens tornavidası var tam senlik Abi. Kontaktör, mcb vs üzerindeki vida yuvasına tam oturuyor. SL miydi öyle bir şeydi kodu, alasım var :)

Forum istatistikleri

Konular
129,826
Kullanıcılar
452,649
Son üye
sanlav

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri