tubull
Üye
bendeki karel y26 /yoc cmd1A3 bendekinin parça kodu 28 0073xx00 ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim 1a3 le 1a4 arasında fark varmı ustalar söylerse iyi olurparça kodları aynı: 2800730800 ,
karel y26/yoc
görebildiğim farklar şunlar:
rev kodları farklı: sizdeki CM1a3 ile başlıyor benim koydugum CM1a4 ile (etkili mi bilmiyorum, ustalar yorum yapabilir)
sizinkinde yanık direncin yanında body type 1 yazıyor, benim koydugum fotodakinde yazmıyor
teşekkür ederim by lent ustam şu linkten resmi indirip büyütünce mor gibi duruyorYardım etmek isterim ama resim net değil sen mor diyorsun ben kırmız mı kahve mi görüyorum ayırd edemiyorum.
teşekkür ederim by lent usta tekrardan cmd1a7 sizin link verdiğiniz 500/800rpm cmd1a4 kartttada aynısı vardıBen bunu buldum ???????? ??? ?????????? ?????, ???????? ??? ??????? ???????, ???????? ??? ????????????? kır-mor-khv-yldz=270 ohm dene eme mesuliyet kabul etmem inş. işe yarar, bağlantıları kontrol et başka parçada sorun ol kolay gelsin
direnç buldum taktım ama makine yine yıkamaya geçmedi kartta başka sıkıntı ne olabilir acaba