Arkadaşlar gıda otomasyonu ile ilgili döküman lazım

Selam, ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Bilgisi olan veya elinde geniş kapsamlı gıda otomasyonu örnekleri ve detayları olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi?

gıda otomasyonu için kullanılan makineler tamamen paslanmaz malzemeden yapılıyor. kullanılan konveyör bantları vb. antibakteriyel seçiliyor.

detaylıca bir kaynak bulabilmem mümkün mü. mesela şöyle bir örnek vereyim. ekmek fırını otomasyonunda kullanılan makinenin şekli yapısı parçaları ve işlem sırası gibi

bahsettiğiniz tip ürünler ticari oldukları için kimsenin size istediklerini verceğini zannetmiyorum. imkanınız varsa kullanıcılardan sistemlerini incelemek için izin isteyebilirsiniz.

O kadar detaylıca değil yani mesela ekmek fırınında pişirilen ekmekse belirli bir derece sıcaklıkta belirli bir süre, eğer simitse daha farklı süre ve sıcaklık. ya da un fabrikasında önce buğday öğütülür sonra kepeklerinden arındırılır ve belli miktarda paketlenir ve satışa hazır hale getirilir bu gibi ve model çizimlerle yani kaba taslak. kimsenin özel sektörde kullandığı markalaşmış bilgilerine erişmek istemem . size çok teşekkür ederim ilginiz için, başarılar dilerim

Forum istatistikleri

Konular
129,791
Kullanıcılar
452,584
Son üye
Sebestia58

Yeni konular

Geri