bilim dünyasında her sey aksi istaplanamadığı için doğru kabul edilir sizin yazdığınız konu ise manyetik alandan etkilenirmi etkilenmezmi bunu denemeden bir şey söylemek imkansız ancak uzayda eger böyle bir durum olsa 3000d.d ya cıkarsa ve manyetik alandanda etkilenmezse sonsuz bir enerji olur o zaman bir altarnatör ile tüm enerji sorunu çözülür ben kısa bir araştırma yaptım su an japonlar uzayda güneş panelleri ile elektirik üretip bunuda antenler ile alacaklar diye okudum su an imkansız yada saçma dediğimiz her sey ilerinin hayalleri ben hala sunu merak ediyrum tüm eloktronik hızı ışık hızında takıldı kaldı eğer ışık hızını geçemezsek daha hızlı sistemler yapmak imkansız olacak mesela 4 çekirdek işlemci aslında tek çekirdek işlem yapıyor o da en hızlı kabaca 3.6 gz hızında
Ekran ses kartları ile işlemcideki yükleri almaya çalışıyoruz su an için yeterli ama 1 2 yıl sonra atık yetmeyecek televizyonlar büyüyemiyor çözünürlük patlıyor asıl önüöüzdeki sorun ışık hızı
eğer ışık hızından daha hızlı bir aktarım bulamazsak sıkışık kaldığımız yer olacak bildiğim en ince ana kart 6 mikron ama onda bile bilgilerin gitmesi ve gelmesi zaman alıyor bakalım ne olacak
bir zamanlar eloktronik kaynak makinası imkansız deniyordu şimdi ise her yerde var uzay yolunda kocaman aletler ile konusurlardı şimdi daha gelişmisi herkesin cebinde
3 sorun var en önemlisi
1 soğuk füzyon (beleş enerji) kabaca bir enerji üreteceksiniz ancak harcadığınız enerji yenilenebilir olacak ye harcadığınızdan cok enerki tüketeceksiniz
2 ışık hızı Işık hızı, Işığın ve tüm diğer elektromanyetik dalgalarınboşluktakihızı olup 299.792.458 m/s'dir.
3 ışınlanma bir bulsak varya yaşadık ama biz bulursak kesin türk telekom alt yapısını kullanırız o zaman yandık