kumanda-cı
Üye
Bakın kendiniz diyorsunuz zaten ben programcıyım elektronikçi değilim diye. Çünkü lise düzeyinde Elektronik bilginiz olsaydı zaten, bu konunun kandırmaca olduğunu anlardınız.
Bedava enerji minnacık dahi olmaz.
Sonuç;
Bedava enerji üreten devre yapılamaz.
Güneş, rüzgar, su vb. saymazsak doğru olur.
Bakın kendiniz diyorsunuz zaten ben programcıyım elektronikçi değilim diye. Çünkü lise düzeyinde Elektronik bilginiz olsaydı zaten, bu konunun kandırmaca olduğunu anlardınız.
Yahu yazmim diyorum ama ,yeni yetişen çocuklar görüp aklı kayacak diye korkuyorum bu saçmalıklara. Şu mıknatıslı videonda ki şahıs o dönderdiği tekere bir dinamo takmayı akıl edememişmidir sence ? Neden takıp bir kaç led yakıp sonucu gözler önüne sermemiş?
Çünkü senin bilmediğini o adam biliyor, o adam biliyor ki dinamo elektrk üretimine başladığı an miline uygulanacak kuvvet kat ve kat artar, ve o dönen tekerlek hareket bile edemez.
Ben lise düzeyine eriştiğim de temel Elektrik-Elektronik ve fizik konularını kavradım merak etme, o yüzden zaten ayaklarımın üzerine basabiliyorum.
Tekrar ediyorum, yeni yetişen çocuklar, sakın böyle kandırmacaların rüzgarına kapılmayın.
ister istemez gözumuz kayıyor bu konuya boşa zaman harcıyoruz biri bu konuyu kapatsa dondurma ismarlıcam)))
Kutuplara gidiyorsun,Sınırsız ve bedava olacaksa düşünürüz
Köpek balığı yağı mı bu sistemin enerji kaynağı üstadım ? Ötekisi de fenerbahçe ile ilgili bir şey ama çözemedimKonu sorusunu biraz kendimce düzenledim .
devre - yardım!
Merhaba arkadaşlar,
şu devreyi hazırlamak istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 45128
bu gözle baksak . esasında bedava ,beleş ,free severiz .
karar sizin . Sağlıcakla Kalın .
Benim gözümde konu :
Olmayacak duaya amin denilmez.
Sonu kötü gözüken veya olmayacak bir duruma bel bağlanmaz, bunun için hazırlık yapılmaz. Harcanacak tüm maddi ve manevi kaynaklar boşa harcanmış, sonunda ele hiçbir şey geçmemiş olacaktır.